The Balkan way.
Door: mariekeverbij
Blijf op de hoogte en volg Marieke
23 Juni 2011 | Albanië, Sarandë
Ik weet niet waar die mensen hebben leren inschatten,, maar ik heb van 09u tot 16.30 in de bus gzeten. En we zijn Vuno voorbij gereden. Dus ik strande in Himara. Een dorp waar nieamnd engels kon, wel Italiaans, nee daar had ik niets aan. Nja of met de taxi terug naar Vuno of pal aan het strand slapen, dat laatste maar gedaan voor 3000 lek(22euro) ging allemaal prima. Annemarie:De zee is heeeerlijk!) Volgende dag,,dillema of naar Saranda(wat dichterbij was) of naar Elbasan (en die hel van een weg terug rijden) besloten om naar Saranda te gaan en hoopte dat hier een late bus naar Tirana ging. Maar die gaat niet.Dus nu zit ik in een hostel in Saranda. en neem ik morgen om 5uur de bus naar Tirana, en hoop vanaf daar morgen gelijk door te gaan naar Skodra. En dan ga ik naar niemand meer luisteren.
Mooi he, er staat hier op het papiertje, " Keep in your mind, you are in Albania. The bus driver just may feel like leaving early late or not at all sometimes.
Nice! Ik hoop dat ik morgen in Skoder aankom, dan kan ik weer rustig verder reizen. Ik heb geen kabeltje (moetik nog even kopen) om de foto's online te zetten1) In Macedonie zijn echt heel veel mooie Kathedralen (schrijf je vast niet zo) En ik heb die in de steden aanewzig waren allemaal bezocht. Wat zal ome Dick trots zijn :D
Keep up the good life!
23 Juni 2011 - 16:44
Jesse:
Toch leuk om dit zo terug te lezen. Onthoud wel dat je blijft genieten..!!! -
23 Juni 2011 - 17:13
Rimero Bush:
Hahahahaha Marieke, leuk om je verhaal te lezen. Het is allemaal wat improviseren, maar wel avontuurlijk. Dat is de Balkan. En wat betreft dat afstanden en tijd inschatten, dat kunnen ze hier inderdaad vaak niet goed. Leuk dat je het toch naar je zin hebt. Tot ziens:) -
24 Juni 2011 - 07:45
Annemarie:
Kijk, dat van die zee bied perspectieven!! Hier is t weer de laatste tijd niet heel denderend, zojuist kwam er zelfs een flinke hagelbui naar beneden zetten dus geniet maar van de zon!! Wij krijgen hier maandag een tropisch dagje volgens Piet P.
Bus se!!!
An